Home

13-07-2015

rr2.jpg

Na ruim 7 maanden weer eens een dag met zowel heen als weer regen :-)
(NB: op 80 minuten fietsen 30 minuten regen)

02-06-2015

nat droog

10 minuten regen vanmorgen maakte een einde aan een lange reeks (67) droge ritten…

28-05-2015

droog - droogNB: dat waren 65 droge ritten op rij!  :-)

01-05-2015

droog - droog(bijnanooit heeft volgende week vakantie! :-) )

Vakantie!

hetregentbijnanooit heeft een weekje vrij. Geen heen-en-weer-gefiets naar het werk dus :-)

hetregentbijnanooit.nl is fietser Gerard Poels die vindt dat veel te veel mensen de smoes -ik ga niet op de fiets naar het werk want het regent veel te vaak- gebruiken.</p> <p>Regelmatig hoor ik:</p> <p>„Ik ga niet op de fiets naar het werk want het regent veel te vaak”.</p> <p>Maar dat klopt helemaal niet! :-)</p> <p>Ik fiets 3 a 4 keer per week zo’n 2 x 40 minuten naar en van mijn werk en houd sinds 1 september 2008 bij hoe vaak het regent tijdens die ritten, en dat valt erg mee.</p> <p>Op 1 september 2014 is de zevende jaarmeting gestart.</p> <p>Ga toch fietsen! :-)

scheurnaarkennis.nl

bijnanooit in scheurnaarkennisIn aanloop naar de Tour de France kan je dagelijks kennis ‘afscheuren’ op scheurnaarkennis. Utrechtse wetenschappers delen daar hun kennis over sport en de gezonde stad door middel van blogs, filmpjes, en interviews. Het zijn korte stukjes die voor iedereen toegankelijk zijn, met elke dag een ander thema: van gezonde voeding tot sport & samenleving.

Vandaag: “Hoe vaak denk je dat het regent in Nederland?” (met als bijna vanzelfsprekend een stukske over hetregentbijnanooit.nl :-))

Bijnanooit klust verder aan Velomobiel

velomobiel - 4Lekker buiten, dus even klussen aan de velomobiel:

Kap schroeven (Moet eigenlijk gelamineerd maar is dan niet meer los te halen. Nu: schroeven los, en je kunt overal bij) Nieuwe spiegels, voorlamp en alle knoppen aan het stuur (hoort eigenlijk op een motorfiets, maar dit kan best :-)) Lees verder