Wat te melden? Schrijf het hier!

Dit is geen artikel op de site maar een plaats om je commentaar kwijt te kunnen.
Ga je gang!

  • Fiets jij naar je werk?
  • Wat zijn je ervaringen?
  • Wat vind je van de site?

(Onder op deze pagina kun je een reactie geven!)


Reacties

Wat te melden? Schrijf het hier! — 754 reacties

  1. @Tom van Kerckhoven Wat een vreemd commentaar: Je trekt na eigen 3 ritten in de herfst de conclusie van een site met de meetgegevens van maar dan 6 jaar en 1750 ritten in twijfel? Ga je schamen en kom over een jaar terug met je eigen meetgegevens. Dan praten we verder :-)
    (En nee, in Tilburg is het gemiddeld niet natter dan bij ons in het land).

  2. Ik fiets naar mijn werk en ik ben begonnen vanaf 10-12-2014 te tellen. Het is nu 12-12-2014. 3 dagen gefiets. 3dagen nat. Heen en terug. Misschien is het weer slechter in Tilburg dan bij jullie in het land. Ik fiets slechts 6 km heen en 6 km terug. Ik ga het bijhouden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>