Langzamerhand beginnen de reparatiekosten van mijn huidige woon/werk fiets de spuigaten uit te lopen. Hij was al derdehands toen ik hem 7,5 jaar geleden kocht en met meer dan 7000 km per jaar door weer en wind slijt er behoorlijk wat aan zo’n fiets.Ik heb niet al te veel te besteden, dus toen mijn ligfietsenmaker Hans van Elan had een Nazca Cruiser in de “kerstaanbieding” had moest ik wel even gaan proefrijden. Zelfde (Nederlandse) merk als mijn Pioneer, iets lager model. De fiets ziet er uit alsof hij van een oud vrouwtje is geweest en of hij altijd binnen heeft gestaan 😉
Prima fiets!

Vanmorgen wat zaken van de oude naar de nieuwe fiets overgezet: Ventisit kussen, slot, verlichting, bel. Wat nieuwe zaken geplaatst: Spiegeltje, spd pedalen. En wat aangepast aan de houding.

Deze vakantieweek maar eens een ritje gaan maken om de de fiets nog iets beter in te stellen.

Mooi istie!  🙂   (Klik op de kleintjes voor een grotere versie)